Fietsverhuur

Verhuurbedrijven

Fietsen Popelier heeft goed contact met verschillende fietsverhuur bedrijven in Brugge en Omstreken. Zo kunnen wij voldoen jouw verwachtingen om geheel pakket aan te bieden. Zo houden wij rekening met verschillende fietstypes en de beschikbaar voor verhuur op uur, dag, weekend of zelfs weekbasis. Het aanbod aan fietsen stemmen we met jou af, hier een klein overzicht wat wij kunnen bieden:

  • Standaard fiets: heren, dames en kinderfietsen in verschillende maten verkrijgbaar;
  • Elektrische fiets: Heren of damesfiets met 6 versnellingen en anti-diefstalslot;
  • Tandem: ga het fietsavontuur aan voor 2 personen!
  • Mountainbikes: Voor de sportievelingen, inclusief helm (dit is verplicht om te dragen)
  • Trailers- en kinderzitjes: Als je een fiets huurt, kan je een aanhang kinderfiets of kinderzitje huren.

 

Georganiseerde fietsroutes

Fietsen Popelier verzorgt  gehele fietstochten op maat in samenwerking met onze verhuurbedrijven. Ben jij op zoek naar een leuke activiteit om samen met je familie, vrienden of collega’s een toffe dag te hebben? Dan ben je bij Fietsen Popelier bij het juiste adres! Het is mogelijk om verschillende fietsen te huren op één dag. Daarnaast kun je ook gebruik maken een arrangement met een heerlijke lunch, volledig door ons verzorgd! Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en onze tarieven? Neem contact met ons op!

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze samenwerking met fietsenverhuur of ben je van plan om binnenkort een activiteit te organiseren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!