Fietstour door Brugge

Brugge is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen en is bekend als Werelderfgoedstad. Brugge staat bekend om de smalle straatjes, grachten, mooie pleinen en prachtige gevels. Door middel van de Brugge fietstour kom je langs prachtige highlights en leer je de indrukwekkende historie kennen. Met het heerlijke Bourgondische leven dat men in Brugge kent zorgt dat de stad de moeite waard is om te bezoeken!

De fietstour biedt de mogelijkheid om een enthousiaste gids mee te nemen die je alles verteld over de middeleeuwse stad. De gids neemt je tijdens de tour mee door de smalle straatjes, laat jou de verborgen hoekjes kennen en krijgt grappige anekdotes mee van de stad. Er is voldoende tijd en ruimte voor het stellen van vragen en het maken van foto’s.

Interesse in de fietstour door Brugge met of zonder gids? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

 

Meerdaagse fietstocht Brugge en omstreken

Ben je van plan om meer te zien dan alleen Brugge? Dan hebben wij een fantastische meerdaagse fietstocht. Fiets van logies naar logies, zonder bagagezorgen. Dit wordt geheel verzorgd door Fietsen Popelier! De fietstocht start in Brugge, hier heb je de mogelijkheid om eventueel fietsen te huren, klik hier voor meer informatie! Vooraf wordt de fietstocht besproken en maken wij het samen helemaal op maat, zodat iedereen een fijne tocht beleefd. Een fijne tempo met af en toe een stop op een gezellig terrasje of sportieve snelheid? De keuze is aan jou!

De fietstocht brengt jou naar het zuidelijk deel van het Brugse Ommeland en ga je het groene Landschapspark Bulskampveld verkennen. Je maakt kennis met gepassioneerde streekproducten, onderweg kom je langs nostalgische dorpjes, prachtige kastelen en natuurgebieden. Wist je dat Landschapspark Bulskampveld het meest bosrijke gebied is van West- Vlaanderen? Het is dé bestemming voor een heerlijk dagje ontspannen in de natuur en heeft maar liefst een oppervlakte van 90km². Landschapspark Bulskampveld  is uitgestrekt over de gemeente Oostkamp, Beernem, Ruiselede, Wingene en Aalter.